Gevelrenovatie-info.nl Infopunt over de mogelijkheden & prijzen van gevelrenovatie.
Vergelijk 1150+ gespecialiseerde gevelwerkers online!
header image
Gevelrenovatie-info.nl

Gevel inspiratie

Een fraaie gevel blijft het ultieme visitekaartje van je woning. Of je nu op zoek bent naar de geschikte gevelbekleding of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een gevelreiniging, … Op deze inspiratiepagina doe je ongetwijfeld nieuwe ideeën op!

moderne voorgevels

Moderne gevel

Ben je op zoek naar een strakke, minimalistische stijl voor je nieuwe gevel? In dit artikel ontdek je alles over de mogelijkheden van een moderne gevel. Laat je ook inspireren door onze voorbeelden van moderne gevels!
gevelrenovatie voor en na

Gevelrenovatie voor en na

Met een gevelrenovatie kan je jouw buitenmuur een hele metamorfose geven. Op zoek naar sprekende, inspirerende voorbeelden? Wij zetten de voor en na foto's van enkele gevelrenovaties voor je op een rij.
gevelrenovatie inspiratie

Voorbeelden gevelwerken: ontdek de mogelijkheden hier!

Benieuwd naar het effect van een bepaald type gevelbekleding, gevelreiniging, gevelrenovatie, voegwerken, ...? In bovenstaande artikels vind je foto's van verschillende gevelwerken die je ongetwijfeld zullen inspireren! Wil je liever meteen overgaan tot actie? Neem dan zeker contact op met 2 à 3 verschillende gevelwerkers actief in je buurt. Zo kan je vlot prijzen, maar ook voorstellen, werkwijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Offertes ontvangen