Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Rotterdam

Woon je in of rond Rotterdam en ben je van plan om je gevel te laten renoveren? Solvari brengt je graag in contact met gespecialiseerde vakmannen voor je gevelrenovatie in Rotterdam of 1 van zijn stadskwartieren (Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Rozenburg, …). Hoe kies je de juiste gevelwerker voor jouw project? Wat zijn de richtprijzen per type gevelwerken? En hoe vergelijk je best offertes? Je ontdekt het allemaal op deze pagina. Ontvang je graag onmiddellijk adviezen en prijzen op maat van jouw gevelrenovatie? Maak dan zeker gebruik van onze offerteservice.

Ga snel naar:
Prijs gevelrenovatie
Hoe offertes vergelijken?
Overzicht gevelwerkers Rotterdam

Ontvang gratis offertes

 

 

3 TIPS bij het kiezen van een gevelwerker in Rotterdam

Hoe vind je de juiste vakman voor jouw gevelrenovatie in Rotterdam of omgeving? We geven je graag enkele tips mee:

 

gevel rotterdam TIP 1: Kies een gevelwerker met de juiste specialisatie(s)

Reinigen, schilderen, isoleren, een gloednieuwe gevelbekleding, … Je kan je gevel op verschillende manieren laten renoveren. Wil je zeker zijn van een correcte uitvoering van je gevelrenovatie met kwaliteitsvolle materialen en producten? Dan kies je best een vakman die gespecialiseerd is in het type gevelwerken die jij wil laten uitvoeren. Sommige gevelwerkers zullen bv. vooral gevels reinigen, terwijl andere dan weer veel ervaring hebben met gevelbepleistering of het plaatsen van steenstrips.

TIP: betaal je meer als je een vakman inschakelt? Niet noodzakelijk. Een professionele gevelwerker werkt vlot en efficiënt waardoor je minder werkuren betaalt. Bovendien brengen vakmannen hun eigen gereedschap mee en kunnen ze de benodigde materialen en producten aan scherpere prijzen aankopen. Zo kunnen ze ook jou een aantrekkelijkere prijs geven.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

gevel renoveren rotterdam TIP 2: Laat je goed informeren en adviseren over je gevelrenovatie

Professionele gevelwerkers staan klaar om je uitgebreid te adviseren over jouw gevelrenovatie. Maak dus zeker dankbaar gebruik van hun expertise en laat je grondig informeren over jouw project. Wat zijn de eigenschappen van verschillende soorten gevelbekledingen? Wat zijn de voordelen van gevelrenovatie met crepi? Welke techniek voor gevelreiniging is het meest geschikt voor jouw woning? Een deskundige vakman zal actief met je meedenken om het gedroomde eindresultaat van je gevelrenovatie te bereiken.

TIP: wil je een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden voor jouw project? Contacteer dan zeker 2 à 3 vakmannen voor je gevelrenovatie in Rotterdam of omgeving. Zo kan je adviezen, maar ook prijzen, uitvoeringstermijnen, … vergelijken.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

gevelwerken rotterdam TIP 3: Kijk verder dan de prijs

Uiteraard kijk je naar de prijs voor jouw gevelrenovatie. Toch is dat kostenplaatje niet de enige factor om rekening mee te houden. Een vakman met veel ervaring kost misschien iets meer, maar je bent wel zeker van een gevelrenovatie volgens de regels van de kunst. En op termijn kan zo’n fraai eindresultaat met kwaliteitsvolle materialen en producten je zelfs een pak geld uitsparen. Kortom, staar je niet blind op de kostprijs van je gevelrenovatie en denk ook aan de voordelen van een gevelwerker met tonnen expertise.

TIP: professionele gevelwerkers zijn trots op hun werk. Vraag hen dus gerust naar hun vorige realisaties. Ze zullen je met plezier tal van foto’s tonen. Zo krijg je pas echt een goed beeld van de kwaliteit van hun gevelwerken.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

Prijs gevelrenovatie Rotterdam

Hoeveel kost een gevelrenovatie in Rotterdam of 1 van zijn stadskwartieren (Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Rozenburg, …) ongeveer? De prijs loopt gelijk met die in de rest van Nederland. De uiteindelijke kosten voor jouw project zullen vooral afhangen van het soort gevelwerken, de gekozen materialen, de oppervlakte van je gevel, de bereikbaarheid van je woning, … Enkele richtprijzen op een rij:

Type gevelrenovatieGemiddelde prijs per m²
(incl. btw en plaatsing)
Gevel bekleden€ 100 à 200
Gevel schilderen / kaleien€ 20 à 40
Gevel bepleisteren€ 40 à 80
Gevel reinigen€ 5 à 20
Gevel isoleren€ 100 à 160
Voegwerk herstellen (verwijderen + hervoegen)€ 35 à 160

TIP: is je woning ouder dan 2 jaar en doe je een beroep op een vakman? Dan geniet je voor bepaalde gevelwerken (bvb. het isoleren van de gevel) van een verlaagde btw-tarief van 9% in plaats van 21%. Voor gevelisolatie kom je bovendien in aanmerking voor enkele interessante subsidies. Je moet de werken dan wel laten uitvoeren door en vakman. Ontvang gratis offertes en voorstellen voor jouw gevelrenovatie via onze offerteservice. Start je aanvraag hier.

 

gevelrenovatie Rotterdam

Hoe offertes vergelijken?

Wil je zeker zijn van de juiste vakman voor je gevelrenovatie in Rotterdam of omgeving? Dan leg je best verschillende offertes van vakmannen naast elkaar om ze grondig te vergelijken. Maar waarop let je dan het best? Enkele concrete tips:

 

1) Vergelijk de verschillende kostenposten

De kosten voor je gevelrenovatie zijn meestal opgesplitst in verschillende posten. Denk maar aan de arbeidskosten en de kosten die ze aanrekenen voor hun materialen. Die kostenposten kunnen behoorlijk verschillen van gevelwerker tot gevelwerker. Door goed te vergelijken, kan je je dus flink wat geld uitsparen. En dan zijn er ook nog de verplaatsingskosten. Als je kiest voor een vakman actief in jouw buurt, kan je die zoveel mogelijk binnen de perken houden.

 

2) Gaat het om een totaal- of om een uurprijs?

Wil je vermijden dat de uiteindelijke prijs voor jouw gevelrenovatie in Rotterdam onduidelijk is? Vraag de gevelwerkers dan om een totaalprijs. Dat is de optelsom van hun vaste kosten en de gemiddelde prijzen van de uit te voeren werken per m². Op die manier kan je vlot en gericht vergelijken. Bij kleinere werkzaamheden zullen vakmannen eerder een vaste uurprijs hanteren. Ook die tarieven kunnen verschillen per vakman en leg je dus best naast elkaar.

 

3) Vergelijk de uitvoeringstermijnen

Niet elke gevelwerker zal je gevelrenovatie even snel kunnen uitvoeren. Ook die uitvoeringstermijnen van verschillende vakmannen kan je dus vergelijken. Tip: plan je gevelwerken vroeg genoeg in. Zo heb je voldoende speling als de planning van de vakman zou schommelen door het weer, een arbeidsongeval, …

Wil je een gevelrenovatie laten uitvoeren bij een bedrijf of commercieel pand in Rotterdam? Dan kan je ook kiezen voor een contract op datum. Dat kost iets meer, maar je bent wel zeker dat de gevelwerker onvoorziene omstandigheden financieel zal compenseren.

 

Gevelrenovatie Rotterdam: offertedienst

Zoek je gespecialiseerde gevelwerkers voor je gevelrenovatie in Rotterdam of 1 van zijn stadskwartieren (Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Rozenburg, …)? Dankzij de Solvari-offerteservice kan je gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen:

gevelrenovaties rotterdam

Hoe werkt het?

1. Vertel ons welke gevelwerken je wil laten uitvoeren en tegen welke datum. Nog specifieke wensen? Laat het dan zeker weten.

2. Solvari bezorgt je aanvraag aan gevelwerkers die actief zijn in Rotterdam en omgeving.

3. De eerste 3 geïnteresseerde vakmannen nemen contact met je op om een offerte op jouw maat op te maken.

4. Kan je je vinden in 1 van de voorstellen? Dan moet je die offerte gewoon aanvaarden en de gevelwerken laten uitvoeren.

 

Start hier: