Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevelrenovatie Den Haag

Woon je in of rond Den Haag en wil je graag je gevel renoveren? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier vind je vlot vakmannen voor een gevelrenovatie in Den Haag of 1 van zijn stadsdelen (Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, …). Je ontdekt ook de prijzen voor gevelwerken en enkele tips om gericht offertes te vergelijken. Liever meteen knopen doorhakken? Maak dan zeker gebruik van onze offerteservice en ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat.

Ga snel naar:
Prijs gevelrenovatie
Hoe offertes vergelijken?
Overzicht gevelwerkers Den Haag

Ontvang vrijblijvend offertes

 

 

3 TIPS bij het kiezen van een gevelwerker in Den Haag

Op zoek naar de juiste vakman voor een gevelrenovatie in Den Haag of omgeving? Hou bij je keuze dan zeker rekening met deze 3 tips:

 

gevelonderhoud den haag TIP 1: Kies een gevelwerker met de juiste specialisatie(s)

De ene gevelrenovatie is de andere niet. Of je jouw gevel nu wil laten reinigen, isoleren, schilderen, bepleisteren, … Het is essentieel om een gevelwerker te zoeken die gespecialiseerd is in de gevelwerken die jij wil laten uitvoeren in Den Haag. Zo ben je zeker van een correcte en vlotte uitvoering van je gevelrenovatie en een optimaal eindresultaat. Sommige gevelwerkers zullen bvb. gespecialiseerd zijn in houten gevelbekleding, terwijl anderen zich richten op het schilderen of bepleisteren van gevels.

Belangrijk: je betaalt niet noodzakelijk meer als je een specialist inschakelt. Die werkt namelijk sneller en efficiënter, met minder werkuren tot gevolg. Daarnaast krijgt hij vaak ook betere prijzen voor de specifieke producten die hij gebruikt. En niet te vergeten, een vakman brengt zelf zijn gereedschap en materiaal mee. Dat hoef je dus niet te kopen of te huren.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

gevel den haag TIP 2: Laat je gericht informeren en adviseren over je gevelrenovatie

Gespecialiseerde gevelwerkers beschikken over veel ervaring en expertise. Laat je dus gericht advies geven op maat van jouw project en specifieke wensen. Wat zijn de verschillende soorten gevelbekledingen en welke past het best bij jou? Welke techniek voor gevelreiniging is het meest geschikt is voor jouw woning? Welke mogelijkheden er zijn voor gevelisolatie? Een goede gevelwerker denkt met jou mee en kan je misschien zelfs op nieuwe ideeën of oplossingen wijzen waar je zelf niet aan dacht.

Belangrijk: elke gevelwerker heeft zijn eigen ervaring en mening. Vraag daarom zeker offertes aan bij 2 à 3 verschillende gevelwerkers voor je gevelrenovatie in Den Haag. Zo kan je de verschillende adviezen en ideeën vergelijken en krijg je een beter beeld van de mogelijkheden. Het is ook een ideale manier om prijzen te vergelijken.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

gevelreiniging den haag TIP 3: Kijk niet alleen naar de prijs

De prijs is uiteraard belangrijk bij een gevelrenovatie, maar staar je er niet blind op. Hou ook rekening met de concrete adviezen van de gevelwerker. Dankzij de hulp van een vakman die met je meedenkt verkrijg je het gedroomde eindresultaat én kan je op termijn ook geld uitsparen omdat je overwogen keuzes maakt. Bovendien geldt bij gevelrenovaties het spreekwoord: ‘goedkoop is duurkoop’. Een combinatie van goed advies en goede referenties zorgt misschien voor een duurdere offerte, maar je bent dan wel zeker van een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Belangrijk: wil je het werk van vakmannen actief in en rond Den Haag goed kunnen beoordelen? Vraag ze dan zeker naar hun vorige realisatie(s). De gevelwerkers kunnen je vast tal van foto’s tonen. Of misschien kan je een kijkje nemen op een vorige werf.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat.

 

Prijs gevelrenovatie Den Haag

De kostprijs voor gevelwerken in Den Haag of 1 van zijn stadsdelen (Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, …) komt overeen met die in de rest van Nederland. De kosten hangen vooral af van het soort gevelwerken, de gekozen materialen, de bereikbaarheid van je woning, de oppervlakte van je gevel, … Een kort overzicht per type gevelwerk!

Type gevelrenovatieGemiddelde prijs per m²
(incl. btw en plaatsing)
Gevel bekleden€ 100 à 200
Gevel schilderen / kaleien€ 20 à 40
Gevel bepleisteren€ 40 à 80
Gevel reinigen€ 5 à 20
Gevel isoleren€ 100 à 160
Voegwerk herstellen (verwijderen + hervoegen)€ 35 à 160

TIP: werk je samen met een professionele gevelwerker en is je woning ouder dan 2 jaar? Dan geniet je van het verlaagde btw-tarief van 9% in plaats van 21% voor het schilderen, stukadoren en isoleren van je woning. Specifiek voor gevelisolatie kom je onder bepaalde voorwaarden ook in aanmerking voor enkele subsidies. Je moet de werken dan wel laten uitvoeren door een vakman. Wil je graag een prijs op maat van jouw project? Vergelijk gratis voorstellen en offertes via onze offerteservice. Start je aanvraag hier!

 

gevelrenovatie den haag

 

Hoe offertes vergelijken?

‘Kijken en vergelijken’, dat spreekwoord geldt zeker voor een gevelrenovatie. Maar hoe kan je verschillende offertes van gevelwerkers nu gericht vergelijken? Enkele tips op een rij:

 

1. Vergelijk de verschillende kosten

Gevelwerkers brengen verschillende kosten in rekening. Eerst en vooral zijn er de arbeidskosten en materiaalkosten. Deze kunnen sterk verschillen van gevelwerker tot gevelwerker. Door ze naast elkaar te leggen en goed te vergelijken, kan je dus behoorlijk wat geld uitsparen. Daarnaast rekenen gevelwerkers doorgaans ook verplaatsingskosten aan. Wil je die zoveel mogelijk binnen de perken houden? Kies dan voor een vakman afkomstig uit Den Haag of omgeving.

 

2. Controleer of een totaalprijs of uurprijs aangerekend wordt

Wil je op voorhand zeker zijn over de kostprijs van je gevelrenovatie in Den Haag? Vraag de gevelwerkers die je contacteert dan om een totaalprijs. Die ‘all-in offertes’ geven je een duidelijk overzicht van de verschillende kostenposten en kan je ook gericht vergelijken. Gaat het om kleinere werken of werkzaamheden die moeilijk in te schatten zijn? Dan zal de gevelwerker eerder een vaste uurprijs hanteren. Ook die uurtarieven kan je best goed met elkaar vergelijken.

 

3. Vergelijk de uitvoeringstermijnen

Bekijk met de gevelwerkers wanneer ze de gevelrenovatie kunnen uitvoeren. Hou er wel rekening mee dat hun planning kan schommelen met enkele dagen tot zelfs een paar maanden. Zo kunnen het weer en arbeidsongevallen mogelijke boosdoeners zijn. Plan je gevelrenovatie daarom vroeg genoeg in. Zo heb je wat speling als de werken vertraging oplopen.

Gaat het om de gevel van een bedrijf of commercieel pand? Dan kan je doorgaans ook een contract op datum aangaan met de gevelwerker. Dat is iets duurder, maar zo ben je zeker dat de vakman eventuele onvoorziene omstandigheden financieel zal compenseren.

 

Gevelrenovatie Den Haag: offertedienst

Ben je van plan om een gevelrenovatie in Den Haag te laten uitvoeren? Goed nieuws, via de Solvari-offerteservice kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij gevelwerkers actief in Den Haag of 1 van zijn stadsdelen (Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, …).

gevelrenovatie den haag

 

Hoe werkt het?

1. Jij omschrijft je opdracht en geeft de gewenste uitvoeringsdatum mee. Heb je bepaalde specifieke eisen voor je gevelrenovatie in Den Haag? Laat het ons dan zeker weten.

2. Solvari bezorgt je offerte-aanvraag aan de gevelwerkers die actief zijn in Den Haag of 1 van zijn stadsdelen.

3. De eerste 3 geïnteresseerde gevelwerkers contacteren je om een offerte op maat van jouw project op te maken.

4. Jij beslist of je je kan vinden in 1 van de voorstellen van de gevelwerkers en of je de gevelrenovatie laat uitvoeren of niet.

 

Start hier: